Сребърни синджири

Подреди по

Сребърни синджири

Сребърни синджири, ръчно изработени в България от най-добрите материали, което ги прави издръжливи и качествени бижута на достъпна цена. Сребърните синджири са олекотени с цел намаляване на грамажа и запазване обема и красотата на формите.... Ние използваме сребро 925 проба, която сплав не съдържа никел, кадмий и други вредни и алергизиращи вещества. Гаранционният срок е 1 (една) година от датата на закупуването на изделието и важи на територията на България. Всички наши колиета и синджири са в комплект със синджирни гривни от всеки модел, което ги прави идеални за ежедневна наслада. Може да съчетавате колиетата, както с дневното си облекло, така и за някой специален повод. 

 

Srebro-bg е водеща компания в България, която произвежда изключително висококачествени бижутерски изделия. Предлагаме ви достъпни цени и най-високо качество на нашите продукти без консуренция на пазара. Красивите сребърни колиета от истинско сребро - това е най-добрият подарък за жена, която обичате и държите, вашата съпруга или приятелка! Можете да ги изберете, като изненада за рожден ден или всеки повод. Най-добрите бижута, които можете да закупите онлайн с бързо производство на точен размер и доставка. 

 

Всяка дама, която обича истински сребърни бижута може да намери любимото си ново колие тук, като може да определи стандартния размер на колието, използвайте следния метод: Измерете с шивашки метър обиколката на врата и добавете 10 см. Ако в момента не разполагате с метър, може да използвате лента на която да отбележите размерите и след това да наложите върху линия. (Пример – ако обиколката Ви е 35 см., то стандартният размер на колието трябва да бъде минимум 45 см.). Другият метод е ако измерете ваше колие или верижка, което/която харесвате как ви стои и поръчайте същия размер.

 

Доставката на Вашето ново колие ще се изпълни от куриерска фирма Speedy на територията на България. Цената на доставката може да намерите, като посочите желания метод - до адрес или до офис в количката за пазаруване. 

 

Последвай ни:

  @srebrobg

  SREBRO-BG