Често задавани въпроси (FAQ)

Какви са предимствата на пазаруване от вашия онлайн магазин за сребърна бижутерия в сравнение с физическите бижутерии?

1. Удобство и достъпност:

 • Можете да разглеждате и пазарувате от нашия магазин от всяко удобно място, където имате интернет достъп. Не е необходимо да посещавате физически магазин или да правите дълги пътувания.

2. Широка гама от продукти:

 • Нашият онлайн каталог предлага широка гама от сребърни синджири, гривни, пръстени и обеци в различни стилове и дизайни. Можете лесно да сравнявате различни продукти и да изберете този, който най-добре отговаря на вашите желания и стил.

3. Подробна информация:

 • Нашият уебсайт предоставя изчерпателна информация за всеки продукт, включително снимки, размери, материали и цени. Това ви помага да направите информиран избор.

4. Отзиви и препоръки:

 • Можете да прочетете отзиви и препоръки от други клиенти, които са закупили сребърни бижута от нас, което ви дава представа за качеството и удовлетвореността на предишните ни клиенти.

5. По-ниски цени:

 • Онлайн магазините често предлагат по-конкурентни цени в сравнение с физическите магазини, тъй като разходите за наем и поддръжка са по-ниски. Често правим и страхотни промоции. 

6. Персонализирани услуги:

 • Можем да предоставим персонализирани услуги, включително гравировка на бижутата, специални поръчки или консултации по дизайна.

7. Удобни опции за плащане и доставка:

 • Предлагаме опцията за плащане с наложен платеж и бърза доставка до вашия адрес, което прави пазаруването още по-удобно.

8. Време за разглеждане и избор:

 • Няма натиск от продавачи или ограничено време за разглеждане на продуктите. Можете да отделите толкова време, колкото ви е необходимо, за да изберете перфектните сребърни бижута.

Сребърната бижутерия е символ на елегантност и стил, и ние сме тук, за да ви предоставим лесен и удобен начин да я закупите и добавите към вашата колекция. Разгледайте нашия онлайн магазин SREBRO-BG и открийте широката гама от стилни сребърни бижута, които предлагаме.

Как мога да се свържа с вашата клиентска поддръжка, ако имам допълнителни въпроси или проблеми с поръчката си?

1. Имейл: Можете да изпратите имейл на нашия екип за клиентска поддръжка на следния адрес: info@srebro-bg.com. Нашите служители ще се опитат да ви отговорят в най-кратък срок, обикновено в рамките на 24 часа.

2. Телефон: Ако предпочитате да говорите с нас по телефона, можете да се свържете с нашата клиентска поддръжка на +359895606778. Нашите оператори ще се радват да ви помогнат с всички въпроси, които имате.

3. Контактна форма: Нашият уебсайт може да предостави и онлайн контактна форма, която можете да попълните с вашето име, имейл адрес и съобщение. Ще се уверим, че получим вашето съобщение и ви отговорим в рамките на предоставения от нас контакт.

Нашата цел е да осигурим отлично обслужване на клиентите и да ви помогнем при всички въпроси или затруднения, които имате. Не се колебайте да се свържете с нас по начините, които най-добре ви удовлетворяват, и ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим необходимата помощ.

Има ли възможност за връщане или обмяна на продуктите, ако не съм доволен/а от покупката си?

Разбираме, че удовлетворението на клиентите ни е от първостепенно значение, и затова предлагаме възможности за връщане и обмяна на продукти, ако не сте доволни от вашата покупка. Ето нашата политика за връщане и обмяна:

Връщане на продукт:

Ако не сте доволни от закупените от вас сребърни синджири, гривни, пръстени или обеци, имате право да ги върнете в рамките на 14 дни след получаването им. Продуктите трябва да бъдат в неизползвано състояние и с всички оригинални опаковки и етикети.

Процесът на връщане обикновено включва следните стъпки:

 1. Свържете се с нашата клиентска поддръжка: Свържете се с нашата клиентска поддръжка, като използвате +359895606778, и уведомете ни за вашето желание да върнете продукта.

 2. Подгответе продукта за връщане: Уверете се, че продуктът е в оригиналното си състояние с всички приложени аксесоари и опаковки.

 3. Изпратете продукта обратно: След одобрение от наша страна, можете да върнете продукта на посочения от нас адрес.

 4. Обработка на връщането: След получаване и проверка на върнатия продукт, ще бъде обработен заявката ви за връщане.

Обмяна на продукт:

Ако сте решители, че искате да обмените продукта си с друг от нашия каталог, моля, свържете се с нашата клиентска поддръжка, за да организираме обмяната за вас. Правилата за обмяна могат да варират в зависимост от продукта и нашата наличност.

Политиката за връщане и обмяна на продукти е създадена с цел да осигурим вашата пълна удовлетвореност и доверие в пазаруването от нашия уебсайт за сребърна бижутерия. Нашата цел е да ви предоставим най-доброто обслужване и продукти, които отговарят на вашите очаквания.

Какъв е процесът на поръчка и доставка на сребърната бижутерия от SREBRO-BG?

Процесът на поръчка и доставка на сребърна бижутерия от SREBRO-BG е бърз и лесен. Ето как работи:

1. Изберете продукти:

 • Първата стъпка е да разгледате нашия уебсайт и да изберете сребърни синджири, гривни, пръстени или обеци, които желаете да закупите. Можете да разглеждате нашите продукти по категории или да използвате търсачката за точност.

2. Добавете продукти в кошницата:

 • Когато сте избрали продуктите си, добавете ги във вашата онлайн кошница. Вашата кошница ще съхранява всички продукти, които желаете да закупите, и ще ви позволи да преглеждате сумата за плащане.

3. Проверка и завършване на поръчката:

 • След като сте приключили с избора на продуктите си, преминете към финализиране на поръчката. Тук ще трябва да предоставите информация за доставка и плащане. Уверете се, че сте въвели правилния адрес за доставка и контактна информация.

4. Плащане:

 • Изберете предпочитан метод за плащане и извършете плащането за вашата поръчка. 

5. Потвърждение на поръчката:

 • След успешно плащане ще получите автоматично потвърждение за поръчката във вашата електронна поща. Тази информация ще включва подробности за вашата поръчка и номер на поръчката.

6. Обработка и доставка:

 • Нашите служители ще се свържат с вас за потвърждение и ще обработят вашата поръчка в най-кратък срок. След това ще я подготвят за доставка. Доставката ще бъде направена на указания от вас адрес.

7. Получаване на продуктите:

 • Когато вашата поръчка бъде доставена, ще получите уведомление за доставката и ще можете да приемете вашите сребърни бижута.

Този процес е създаден, за да направи вашето пазаруване от SREBRO-BG лесно и удобно. Ние се грижим за бърза обработка и доставка на вашите поръчки, така че да може да се насладите на вашите нови сребърни бижута в най-кратък срок. Ако имате допълнителни въпроси относно процеса на поръчка и доставка, не се колебайте да се свържете с нашата клиентска поддръжка за помощ и съвети.

Имате ли възможност за персонализация на сребърните бижута?

Да, имаме възможност за персонализация на някои от нашите сребърни бижута на SREBRO-BG. Персонализирането позволява да направите вашите бижута още по-специални и уникални. Ето няколко неща, които може да персонализирате:

 1. Гравировка: Много от нашите сребърни продукти, могат да бъдат гравирани със собствен текст, име, дата или специално послание. Гравировката добавя личност и сентимент към вашия бижутерски избор.

 2. Избор на размер: Почти всички наши бижута имат възможност да се изработят на точен размер. Това ви позволява да направите бижутата си специално за вас.

За да използвате възможността за персонализация, свържете се с нас, когато правите поръчката си или преди да я завършите. Нашите представители за клиентска поддръжка ще ви помогнат с подробности относно наличните опции за персонализация и ще ви предоставят ценова оценка за вашите специфични изисквания.

Персонализирани сребърни бижута са прекрасен начин да изразите вашата индивидуалност и стил, и ние с удоволствие ще ви помогнем да ги създадете.

Какво включва гаранцията за сребърната бижутерия и как да предявя искане за гаранционен сервиз?

Гаранцията за сребърната бижутерия, закупена от нашия уебсайт SREBRO-BG, е предоставена, за да ви увери в качеството и издръжливостта на продуктите, които предлагаме. Ето какво включва нашата гаранция и как да предявите искане за гаранционен сервиз:

1. Период на гаранция:

 • Срокът на гаранцията за сребърната бижутерия обикновено е 1 година от датата на закупуване. Този период може да варира в зависимост от продукта и условията на гаранцията.

2. Покритие на гаранцията:

 • Гаранцията обикновено покрива дефекти в материалите или изработката на продукта. Това включва например счупване или разместване на части, което не е резултат от нормално носене и използване.

3. Как да предявите искане за гаранционен сервиз:

 • Ако смятате, че вашата сребърна бижутерия има дефект и искате да предявите искане за гаранционен сервиз, следвайте тези стъпки:

  a. Свържете се с нашата клиентска поддръжка: Обърнете се към нашия екип за клиентска поддръжка, като използвате +359895606778. Изложете проблема с продукта и предоставете подробности за вашата поръчка.

  b. Изпратете продукта обратно: След одобрение от наша страна, можете да върнете продукта на посочения от нас адрес. Уверете се, че приложите копие на фактурата или доказателство за покупката.

  c. Преглед и ремонт: Продуктът ще бъде прегледан от нашия екип за гаранционен сервиз. Ако дефектът е потвърден като гаранционен, ние ще осигурим ремонт или замяна на продукта.

  d. Връщане на продукта: След завършване на ремонта или замяната, ние ще ви върнем продукта на указания от вас адрес.

Забележка: Гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилно използване, злоупотреба или небрежност.

Нашият екип за гаранционен сервиз е тук, за да ви предостави професионална поддръжка и да увери, че вашата сребърна бижутерия е в отлично състояние. Ако имате въпроси относно гаранцията или процеса на гаранционен сервиз, не се колебайте да се свържете с нас за помощ.

Как мога да комбинирам сребърните си синджири, гривни и обеци с облеклата си?

Комбинирането на сребърната бижутерия с облеклото ви може да създаде стилни и елегантни визии. Ето някои съвети за това как да комбинирате сребърните си синджири, гривни и обеци с различни облекла:

 1. Ежедневни визии:

  • За ежедневния стил може да носите нежни сребърни синджири и обеци. Те са подходящи за деня и лесно се комбинират с дънки, тениски, ризи или дънкови рокли.
 2. Формални събития:

  • За специални събития или формални вечери изберете по-изразителни сребърни гривни или обеци. Те могат да допълнят вашата вечерна рокля и да добавят блясък към визията ви.
 3. Комбиниране с други метали:

  • Не се страхувайте да комбинирате сребърната си бижутерия с други метали като злато или розово злато. Този модерен стил създава интересни конtrасти и добавя разнообразие към вашата визия.
 4. Цветове на дрехите:

  • Обърнете внимание на цветовете на дрехите си. Сребърната бижутерия се хармонизира добре със светли и силни цветове. Например, синият, черният, бялият и лилавият са често избрани цветове за сребърната бижутерия.
 5. Сезони и стилове:

  • Вашият избор на сребърна бижутерия може да варира в зависимост от сезона и стиловете, които ви харесват. Например, леките и деликатни бижута са подходящи за лятото, докато по-плътните и структурни дизайни могат да бъдат предпочитани през зимата.
 6. Подчертаване на определени черти:

  • Изберете сребърна бижутерия, която подчертава определени черти на вашата визия. Например, дълги сребърни обеци могат да издължат лицето, докато сребърни гривни могат да привлекат вниманието към ръцете ви.
 7. Експериментирайте:

  • Най-важното е да експериментирате и да създадете визии, които отразяват вашия стил и индивидуалност. Не се притеснявайте да комбинирате различни видове сребърни бижута и да създавате уникални композиции.

Съчетаването на сребърната бижутерия с облеклото ви е възможност да изразите своята креативност и да добавите индивидуалност към визиите си. Не забравяйте, че най-важното е да се чувствате уверени и комфортни с вашите избори.

Какъв вид грижи и поддръжка изисква сребърната бижутерия?

Сребърната бижутерия изисква специфични грижи и поддръжка, за да запази своя блясък и състояние през времето. Ето някои съвети за правилната грижа за сребърната бижутерия:

 1. Носете бижутата си редовно: Един от най-добрите начини да поддържате сребърната си бижутерия е да я носите често. Движението и износването помагат да се поддържа блясъка на сребърото.

 2. Избягвайте контакт с химикали: Избягвайте контакт с агресивни химикали като парфюми, лакове за коса, кремове и дори пот. Тези химикали могат да причинят затъмнение или корозия на сребърната повърхност.

 3. Пазете сребърната бижутерия далеч от вода: Избягвайте носенето на сребърната си бижутерия във ваната, душа или при плуване в басейн или море. Вода и хлор могат да повлияят на сребърната повърхност и да причинят окисление.

 4. Съхранявайте я правилно: Когато не носите сребърната си бижутерия, съхранявайте я на сухо място, далеч от слънчева светлина и влага. Използването на специални бижутерски кутии или чанти може да помогне за предпазване от надраскване и повреди.

 5. Почистване и полиране: Редовното почистване и полиране на сребърната бижутерия е важно за запазване на блясъка й. Можете да използвате специални препарати за почистване на сребро или да полирате бижутата с мека кърпа.

 6. Избягвайте износване с други метали: Избягвайте носенето на сребърната си бижутерия заедно с други метали, като злато или стомана, които могат да причинят износване и надраскване.

 7. Редовна проверка: Периодично проверявайте сребърната си бижутерия за евентуални дефекти или загубени камъни и предприемайте мерки за ремонт или подмяна, ако е необходимо.

С правилната грижа и поддръжка сребърната бижутерия може да запази своята красота и издръжливост през годините. Следвайте горепосочените съвети и внимавайте към вашата сребърна бижутерия, за да се наслаждавате на нея за дълго време.

Как мога да проверя размера на сребърния си пръстен, преди да го поръчам?

Проверяването на размера на сребърния пръстен, преди да го поръчате, е важно, за да се уверите, че ще получите бижуто, което ви пасва и е удобно за носене. Ето няколко начина, по които можете да проверите размера на вашия пръст:

 1. Използване на пръстен, който вече притежавате:

  • Ако вече имате пръстен, който ви стои добре, можете да използвате този пръстен, за да определите размера на новия си сребърен пръстен. Измерете вътрешния диаметър на стария пръстен с линия или линейка и сравнете го с таблица за размерите на пръстените.
 2. Използване на линейка или мерителна лента:

  • Можете да измерите обиколката на пръста, за който искате да поръчате пръстен, с помощта на линейка или мерителна лента. Завийте лентата около пръста и отчитайте размера в милиметри. След това сравнете измерването с таблицата за размерите на пръстените.
 3. Получаване на професионално измерване:

  • Ако не сте сигурни в размера на пръста си или имате нужда от точно измерване, можете да посетите местен бижутерски магазин или златар, където професионалистите ще измерят размера на вашия пръст с подходящи инструменти.
 4. Използване на онлайн ръководство за измерване:

  • Моля да разгледате и нашето онлайн ръководство Тук

Когато сте измерили размера на пръста си, обърнете се към уебсайта SREBRO-BG и изберете желаният размер при поръчката на сребърния си пръстен. Някои уебсайти предлагат и конвертори за размери, които ви позволяват да сравнявате различните системи за измерване.

Запомнете, че размерът на пръстените може да варира малко в зависимост от дизайна и ширината на пръстена, затова е важно да използвате точния метод за измерване и да внимавате при избора си.

Каква е пробата на сребъра във вашия бижутерски магазин SREBRO-BG?

Пробата на сребъра, използван в нашия бижутерски магазин SREBRO-BG, е 925. Това означава, че сребърната бижутерия, която предлагаме, е от най-високо качество сребро с проба 925, което се нарича още "сребро 925" или "сребро с проба 925".

Пробата 925 е стандарт за сребърната бижутерия и се използва, за да покаже съдържанието на чисто сребро в сплава. Този стандарт означава, че среброто съдържа 92.5% чисто сребро, а останалата част е обикновено метал, който подпомага здравината и издръжливостта на бижутерията, като например мед или никел.

Сребърната бижутерия с проба 925 се счита за висококачествена и е подходяща за носене всеки ден. Тя е издържлива, не изглежда добре само при изработката, но и запазва своя блясък и стойност през годините.

Когато пазарувате сребърна бижутерия от SREBRO-BG, може да бъдете уверени, че продуктите ни са с проба 925 и се отличават с високо качество и изящен дизайн.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас