Гаранция и Сертификат

Добре дошли в Srebro-bg - Вашият избор за изящни бижута от благородни метали!

Ние сме пионери в производството на бижута в България и гордеем се с нашата регистрация в Министерството на финансите и лиценз за производство и търговия с благородни метали и изделия. Това е вашата гаранция за произход и автентичност във всеки един продукт, който предлагаме.

Нашата мисия е да ви предоставим изключително качество и стил, следвайки последните модни тенденции в света на ювелирното изкуство. Работим само със скъпоценни благородни метали, за да създадем уникални бижута, които превъзхождат очакванията на нашите клиенти.

Като потвърждение на ангажимента си към вас, предлагаме:

  • 14 дни право на връщане: Ако не сте изцяло удовлетворени от вашата покупка, можете да върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 14 дни. Ние ще възстановим сумата, която сте заплатили по банков път.

  • Една година гаранция: Всички наши бижута пристигат до вас с гаранция от една година. Гарантираме пълната им качествена изработка и сме на ваше разположение за безплатен ремонт, подмяна или замяна на всяко бижу през този период.

  • 60 дни безплатно преоразмеряване: Srebro-bg предоставя безплатно преоразмеряване на всеки поръчан пръстен до 60 дни след покупката му, за да се уверим, че вашият избор е перфектен.

Вярваме в качеството на нашите продукти и затова всяко бижу е придружено със сертификат за качество, който е гарант за неговата автентичност и изключително изработка.

Благодарим ви, че избирате Srebro-bg за вашите бижута от благородни метали. Очакваме с нетърпение да бъдем част от вашата елегантност и стил!