Как да изберем сребърно колие според формата на деколтето?

Как да изберем сребърно колие според формата на деколтето?
6 юли 2023

Хей, Сияйна! Правилният избор на сребърно колие гарантира истински безупречна визия. Случвало ли ти се е обаче просто да не намираш точното колие за дадена дреха? И някак визията ти да изглежда незавършена...

Едно от основните неща, според които трябва да избереш своето сребърно колие, е именно – формата на деколтето на дрехата. Затова нека хвърлим светлина върху това кои колиета са най-подходящи за едни от най-носените деколтета от дамите. Извади дрехите и бижутата си, защото започваме!

 

Видове деколтета и най-подходящото сребърно колие за тях

 

Голи рамене – дамските дрехи, които разкриват нежност и красота с голи рамене, са любим избор както за ежедневието, така и за специални поводи. И в никакъв случай не искаме да загубим въздействието на тези женствени тоалети, а напротив – да подчертаем и засилим техния ефект. Това може да се случи със стилно късо колие с висулка в средата – според дрехата, цвета и десена ѝ, колието може да е дискретно, за да не разсейва излишно, или пък по-ярко и тежко, за да придаде акцент.

 

 

V-образно деколте – това изключително женствено и предпочитано деколте може да се допълни по най-добрия начин с по-дълго колие, което е в същата форма като деколтето. Допустимо е то да има малка или средна висулка. Единственото, с което е добре дамите да се съобразят, е то да свършва няколко сантиметра над дрехата – от естетическа гледна точка така цялостната визия изглежда най-добре.

 

Деколте тип поло – при този тип деколте може да си доста смела! Довери на колие с по-дълга верижка – за предпочитане с дължина до бюста или малко под него. Този тип сребърно бижу ще разчупи визията, ще внесе настроение и ще се превърне в любим акцент, чудесно допълващ деколтето тип поло.

 

Кръгло/обло деколте – ако в твоя гардероб се срещат и дрехи с кръгло деколте е добре да ги съчетаеш с по-късо колие с кръгла форма, наподобяващо формата на деколтето. В този случай е нужно да избягваш V-образно колие или такова със заострена висулка.

 

Деколте тип лодка – при този тип деколте се нуждаеш от малък блестящ акцент, затова и колието е важно да пада на или малко под ключицата. В зависимост от модела на дрехата, е допустима малка и нежна висулка.

 

Заключение

В онлайн магазина на Srebro-bg  можеш да откриеш любимо сребърно колие за всяка специална дреха от твоя гардероб! Каквото и деколте да има тя, ние сме сигурни, че можем да се справим с предизвикателството и да ти предложим точното бижу за нея!

Възползвай се от неустоимите ни намаления и промоции през месец ЮЛИ – всяко закупено колие идва с подарък гривна! Напомняме, че сребърните бижута от Srebro-bg са чудесен избор и за подарък за всяка любима жена в твоя живот – приятелка, сестра, майка! Ако скоро предстои рожден ден, имен ден или друг скъп празник на важна за теб жена, то не пропускай да я зарадваш и да я накараш да заблести.

Открий всички налични сребърни бижута от нашата онлайн бижутерия. При покупка на бижу от нас, то ще пристигне при теб със сертификат и 1 година пълна гаранция.

 

Блести!
Srebro-bg