Контакти

Добре дошли в SREBRO-BG, вашият онлайн магазин за истинска сребърна бижутерия! Ние сме тук, за да ви предложим широка гама от качествени сребърни изделия, които ще ви озарят с блясъка и елегантността на среброто.

 

Нашият Ангажимент:

  1. Истинска Сребърна Бижутерия: Всички продукти, предлагани от нас, са от сребро с проба 925, което гарантира високо качество и издръжливост на вашите бижута.

  2. Лабораторно Маркиране: Вярваме в прозрачността и качеството на нашите продукти. Всички бижута са маркирани в лабораторията за маркиране на благородни метали към Националната Агенция по Приходите (НАП).

  3. Разнообразие от Дизайни: Ние предлагаме разнообразие от стилове и дизайни на бижута, за да можете да намерите точно това, което отразява вашата индивидуалност и вкус.

  4. Грижа за Клиента: Екипът ни за обслужване на клиенти е тук, за да ви помогне с въпроси, консултации и дори персонализирани поръчки.

 

Защо да изберете SREBRO-BG?

Когато пазарувате от нас, сте сигурни, че получавате истинска сребърна бижутерия с високо качество и стойност. Нашите продукти са подходящи за всякакви поводи - от ежедневно носене до специални моменти. Те съчетават елегантността и блясъка на среброто с индивидуалния стил на всеки клиент.

 

Благодарим ви, че избрахте SREBRO-BG. Разгледайте нашата богата селекция от сребърни синджири, гривни, обеци и много други бижута, и се насладете на красотата на истинското сребро.

Форма за обратна връзка

Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.