Лицензи за качество

Вашият Източник на Качествена Сребърна Бижутерия

Добре дошли в онлайн магазина SREBRO-BG, където елегантността и стила срещат изискаността на среброто и златото. Ние сме търговска марка, принадлежаща на фирма Уеб ТрейдсЕООД, юридическо лице, регистрирано в регистъра на лица, осъществяващи дейност с благородни метали и скъпоценни камъни, с удостоверение за регистрация издадено от Министерството на Финансите.

В SREBRO-BG ние се гордеем с предлагането на изключително висококачествена сребърна бижутерия с проба 925. Нашите изделия се отличават с изяществото и блясъка на среброто, а най-важното - са създадени с любов към детайла.

 

Какво прави SREBRO-BG особено специален?

  1. Качество и Печат 925: Ние предлагаме само бижута от сребро с проба 925. Това гарантира, че продуктите ни са изключително издръжливи и са подходящи за носене през цялото време.

  2. Лабораторно Маркиране: Всички наши продукти са маркирани в лаборатория, упълномощена от Националната Агенция по Приходите (НАП). Това осигурява аутентичността на качеството и произхода на продуктите ни.

  3. Разнообразие от Дизайни: Независимо дали търсите класически, модерни или изискани дизайни, ние предоставяме разнообразие от стилове и форми на сребърната бижутерия.

  4. Грижа за клиента: Екипът ни за обслужване на клиенти е тук, за да ви помогне при избора на идеалното бижу и да ви предостави информация и съвети.

Благодарим ви, че избрахте SREBRO-BG за вашата бижутерия. Надяваме се, че ще намерите блясъка и красотата, които търсите в нашите продукти.