Сребърни гривни

Сребърни гривни

Подреди по

Сребърни гривни

SREBRO-BG е бранд в България, който произвежда сребърни гривни със сертификат и 1 (една) година пълна гаранция за качество. Нашите модели гривни са леки и перфектни за ежедневна употреба. Горди сме да ви предложим висококачествени сребърни синджирни гривни и гарантираме за тяхната реална стойност, което ви дава възможност да се наслаждавате на покупката без притеснение. Нашите сребърни гривни са изработени от висококачествени материали (сребро 925) и са полирани ръчно до съвършен блясък.

Сребърната гривна е подарък с който няма да сбъркате. Поръчайте за любимата жена, за майка или приятелка, а защо не и за себе си. Можете да изберете един от моделите ни, като изненада за рожден ден или всеки друг повод. Най-добрите бижута, които можете да закупите онлайн с бързо производство на точен размер и доставка. 

Всяка дама, която обича истински сребърни бижута може да намери любимата си нова гривна тук, като може да определи стандартния размер на гривната, използвайте следните методи: Измерете с шивашки метър обиколката на китката, точно под кокалчето, където обикновено бихте носили гривната и добавете минимум 1 см. Ако в момента не разполагате с метър, може да използвате лента на която да отбележите размерите и след това да наложите върху линия. Другият метод е да измерете Ваша гривна, която харесвате как ви стои и поръчайте същия размер, като включите и размера на закопчаването. Не забравяйте, че най-подходящият размер гривна зависи най-вече от вашите предпочитания, но също така и от модела на бижуто.

 

Доставката на вашата нова гривна ще се изпълни от куриерска фирма Speedy на територията на България. Цената на доставката може да намерите, като посочите желания метод - до адрес или до офис в количката за пазаруване. 

 

Последвай ни:

  @srebrobg

  SREBRO-BG